Welkom bij M. Roelofsen Hoveniersbedrijf

Tekening tuinontwerp

Van idee naar tekening

Heeft u al een idee voor uw tuin? Of heeft u juist geen idee! In beide gevallen kunt u terecht bij Mario Roelofsen. Hij vult de idee├źn aan met de juiste suggesties.

Samen met Mario stelt u een lijst met wensen op. Er komen veel vragen voorbij. Wilt u een onderhoudsarme tuin of bent u juist iemand die graag werkt in uw tuin? Wilt u de zon juist weren of wilt u een terras in de zon? Ook het budget waarbinnen u de tuin wilt realiseren komt aan de orde. Uw favorieten kleurstellingen worden besproken. Veel straatwerk in uw tuin? Of juist een tuin met veel (bloeiende of vaste) planten? Kortom, geef uw wensen aan!

Tuinontwerp tekenen Roelofsen

Meer dan een tekening

Aan de hand van deze wensen stelt Mario een tuinplan op. Al dan niet aangevuld met straatwerk, afscheidingen, vijvermaterialen, beeldwerken, terrasoverkappingen, houtwerken enz. Om de impressie van het plan kracht bij te zetten wordt een tuintekening toegevoegd en ontvangt u een vrijblijvende offerte. Zo krijgt u van te voren de juiste indruk van de inrichting van uw tuin. Mario houdt daarbij direct rekening met het onderhoud en desgewenst ontvangt u ook een onderhoudsplan.